neljapäev, juuli 07, 2022

Manifesto tänane kaart...


 ... läks nii täppi kui täppi minna sai. Läbi keeruliste ja armsate ja naljakate hetkete. Kui ma ennem olin veel natunatuke kahtlev kaartide suhtes, siis enam kindlasti ei ole. Universum kõneleb ka manifesto kaartide keeles. Peab ise uskuma  ennekõige, et oledki hea päeva ja oma elumängu looja. 
Mitte mõelda halvasti, tunta hirmu.
Olla aus.

Siiski täna mõtleesin üks hetk, miks ma ei oska valetada... Miks mulle ei olda iial õpetatud valetama. ega pole ise ka õppinud.. Sellepärast usutavasti, et valetamine ei kanna armastust...    

Sai tiir tehtud Jõhvi kandi. Endalegi ootamatult, kuid oli vaja. 

Iisaku Olerexis kingiti kõige lõpuks väikene shokolaad ühe mehe poolt  Ausalt ka, see oli armsalt  kummaline hetk, sest me Kristiga ei näinud sellist meest poesaalis, kes järsku kassa ees keeras ringi ning pani shokolaadi mulle ilusti sõrmede vahele ´öeldes: "See on sulle!". Vaatas säravate silmadega mulle otsa. Ja oligi läinud... 
Oli ta salajane austaja  või mees - ingel, kes teab... 

Emotsioonide päev on olnud. Lõppkokkyvõtes päev, mille eest tänulik olla. 

Pildil mu kollased roosid aiamaalt.

Kommentaare ei ole: