pühapäev, aprill 30, 2023

Volbripäevaks

 Head volbriööd ja päeva 😉🙃

Olen väikene võluv nõiakene vähemasti ja eelkõige iseendale 🥰 Täna käis mul peast läbi suurim hirm, mis siis saaks, kui mul poleks ühtegi nõiakese võimet, kuidas luua siis oma elu... Õnneks on võimalus õppida väikese õnneliku nõia nippe 😃 Muidu ma tõepoolest ei suudaks vist ellu jääda... Ega kihutada ratastooliga siiski hullupööra ringi... Täna küll mitte, kuid mõte jääb samaks.

Tritsuna sai vaadatud telelavaśtus ja loetud raamatut "Väikene nõid" õige mitu korda. Olen mänginud teda st väikest nõida. Mõelnud, miks maailmas on aind üks hea nõid...

Täna mõtlen natuke teistmoodi - olengi ainus hea nõid. Endale. Sellega ongi hästi. Mulle ei ole vist aastaid öeldud "nõia-ella"... Noh, kui täna või homme või kunagi juhtuma, śiis olen uhkegi, kuid palun öelge "nõia-Tiia" 😉


Kommentaare ei ole: