kolmapäev, aprill 19, 2023

Pisike tunnustus iseendale

Ühel õhtul tegime MTÜ TM Loovuse eelmise aasta tegevusaruannet, vist üleeile... ja järsku vaatasin seinakaleńdri ja karjatasin: "Idikas olen - TM Loovus ju 17" Sel hetkel jõudis mulle kohale, et olen  vedanud 17 aastat  mtü-d... On olnud hetki, kui olen mõelnud, et keeran lukku, sest minule aitab küll. Nagunii olen ainus eestvedaja ... Samas on TM Loovus on olnud olnline teatud tähtsadel ettevõtmistel mul. MTÜ on mind loonud... Ning siis ütlesin Mirjamile tantsides toas ringi, et homme on tort ja  pidu - vähemasti mina olen seda väärt.  Kes veel tunnustab tehtu eest, kui mitte ise! Eile õhtul tegimegi väikese küpsisetordi. (Kuigi viimasel ajal püüan jälgida, mida ja millal söön. On lihtsalt parem enesetunne. Kindlasti ma ei jälgi oma kaalu, olen  täiesti paras.)  Tordile sai ka vaarikamoosi!  
MTÜ loodi 7. aprillil 2006 Saaremaal Sõrve Säärel väljasõidul. Kolm asutaja liiged on ammu läinud omi teid. Mina olen miskipärast kõike kiuste jäänud ning ausalt mulle meeldib ka see väike mässamine.   Algset oli küll teine nimi LEEPÜ ja natuke teine põhieesmärk toetada puudega lapsevanemaid. Kuid usun et ka praegune tegevus inspireerib nii puudega lapsevanemaid kui ka paljusid teisi inimesi.  Sest öeldake, et mina inspireerin. Ma ei tea küll, kui palju, sest tegelikult elan oma elu iseendana ja MTÜ on osa minu elu - loomismängust.  Ametlikult sai MTÜ registrisse  15. august 2006 Tartus.
Praegune nimi TM Loovus meeldib mulle hullult. Nimeski on energiat, tahet luusa...


 Ja Kaisulind, keda ajasin taga Sõrve Säärel nalja pärast, ja lõpuks leidis Pille ta Eedenis, on mul siiani alles. 
Kaisulind nagu talismann MTÜ TM Loovusel. Alati, kui teda näen, tuleb naeratus näole. 

Asjalikult hea koostöö on aastaid raamatupidaja Leaga KS Kontorist.


Võib olla, et teeme suvel mingi ürituse raames suurema sünna - aeg näitab loovalt...

 
  

Kommentaare ei ole: