neljapäev, aprill 20, 2023

Armsadele mees-hingedele

 Kui loete isikliku abistaja tööpakkumist, siis oleks meeldiv, kui jääksite iseenda väärtuse juurde.  Töökuulutus ei ole kindlasti tutvumis ega sexikuulutus. Tehke vahet. Ei tasu küsida tööandjalt, kui suured tissid on... 

Minult küsiti. Eile.

Loomulikult küsija, 52. sai koheselt blokki. 

 Võib - olla mõnele mehele ongi ona väärtus narrilt sexobjekte tagaajada... 

Mulle tõesti ei tee enam  nalja, et mõned mehed mõtlevad, kes teab, millises näljas olen... Kuid mul neist kahju. Nad teevad ise enda marki täis.  

Mul pole aimu kah, kui paljud sellised mehed, kes tahavad ainult ühtasja, minu blogi loevad. Kuid siiski soovin neile öelda: saage meesteks. 

Õnneks selliseid pole palju. 

Vahepeal oli täitsa hea, ei aetud segi abistajat ja kabistajat - nüüd jälle trend sassi ajada, paari nädala tagant tuleb ikka mingi lagedale meesolevus, et kas neheks või sexi tahad...  See tüütab tõsiselt. Töökuulutuses otsin isikliku abistajat. Miskit siin näitab, et miski on  ühiskonnas tõsiselt viltu... 

Olen erivajadustega, kuid tean oma kõrget hinda ja väärtust.  Nii naise kui ka tööandjana.

Kommentaare ei ole: