reede, aprill 28, 2023

Võiks veel aina kogeda nagu 12 aastat tagasi

Facebook meenutas, et 12 aastat tagasi toimus Kevadpäevade raames Meelte päev. Mina olin ka kaasategev. Näitasin ja juhendasin, kuidas jalaga maalida. Oli ka pisi näitus. Tartu kaubamaja ees.  
https://www.tiiajarvpold.ee/2011/04/moned-pildid-tanasest.html
Mäletan, et oli soe ilm. Olin ju telgis paljajalu. Tegin tööd.  Oli neidki, kes julgesid ka paljajalu võtta ja proovida maalida ja joonistada. Kellegi töö on mul siiani alles, ta ei võtnud endaga kaasa. Täiesti korralik töö lõuendil. 
Selliseid päevi, töötube võiks rohkemgi. Olen teinud ka mõne lisaks Meelte päevale. Aga mulle tundub, et siiski vähe...

Aga kas just sellist töötasu ootaksin - natukene kahtlen 😋 Kuid siis sain ka alkot - ikkagi tudengid 😂 Mäletan nagu, et mul oli küsimus, kes ära joob... Mina näiteks õlut ei ole eriti kunagi joonud ja  viimastel aastatel ei suuda üle ühe pokaali veini või shampust juua. Seda kord või paar aastas. 
Kuid siiski too päev  oli tore ja vahva. Vahel on ka selliseid pilte lõbus teha teades, et ise ei joo... 
Tänukiri on aga mul siiani seinal...

Kommentaare ei ole: