esmaspäev, september 18, 2023

AVATUD LAVA 2023 Tiia ja Maarja TÖÖTUBA

12. oktoobril 2023

kell 18 - 21

  Tiia Järvpõld (rakendaja) ja Maarja Kaplinski  (CP õppe läbinud)

töötuba toimub Tartus, Betooni 9 - 382,  TK Täienduskeskus OÜ

Ligipääs ratastoolis inimestele hea

Igal aastal toimub oktoobri teisel neljapäeva õhtu psühhodraamat tutvustav üritus AVATUD LAVA üle Eestimaa ning Nordic-Baltic Board of Examiners riikides.

Selle aasta teema on PEEGEL.
Peeglist
Vastsündinu vaatab oma ema silmadesse ja vastu peegeldub maailm. Laps vaatab gruppi, kuhu ta kuulub, ja õpib ennast maailmas tundma. Teismeline mõistab, kuidas nad oma parima sõbraga üksteist peegeldavad ja see tekitab hea tunde. Täiskasvanu on teadlik ja vastutab, et on teistele peegliks ning oskab ennast kõrvalt vaadata nagu peeglist.
Peegel kui psühhodraama tehnika aitab näha, aktsepteerida, tolereerida, õppida ja soovi korral teha muutusi. Peegel on vana ja võimas sümbol müütides ja muinasjuttudes.

Meie, Tiia ja Maarja,  usume, et me töötoas saab olema tõsine elumäng tahavaatepeeglist hingepeeglini, aga lubame ka  vihmaveeloigupeeglisse hüpata.  Me oleme leidnud peegelpilte igalt poolt, isegi kohvikruusilt. Samas on meil küsimuste küsimus, kas silmad on peeglid või on silmad hoopis aknad, millel omakorda võivad olla  peegelpildid? Kas peegelpildid võivad valetada või olla elurõõmujõu allikaks?

Olge head, tulge koos meiega otsima peegli müstikale vastuseid ja avastusi elust endast.

Töötoa on osalejatele tasuta, kuid osalejate arv grupis on limiteeritud.
Registreerida saab 09.10.2023, kas Tiiale ja Maarjale kirjutades  tmloovus@gmail.com  või Tartu Psühhodraama Instituudi lehel https://www.psyhhodraama.ee/avatud-lavad

Kohtumiseni!


Kommentaare ei ole: