reede, september 22, 2023

Sain pista oma nina õue

 ... Jah, 21 päeva istusin toas. Taas. Nii pikalt polnud olnud kaua nelja seina vahel, kuigi rekord see ka pole... Ma usun, et näiteks blogi lugejad ega isegi mu lähedased ei pane seda mitte väljas käimist tähele. Pannakse tähele hoopis  vastupidist, kui palju ma kõikjal käin. Minu rõõmu. Mitte mu vähest nukrust...

Mul on olnud see kuu tegemiste rohkesti. Kuid ma valetaksin endale, et ma pole õue igatsenud...   Olen kuidagi harjunud või leppinud olukordadega, kui kaua õue ei saa... Harjunud või leppinud ei ole ka õiged sõnad. Ei ole leidnud õigeid sõnu... Ehk ei pane lihtsalt tähele, et olen toas... 

Täna käisin pesumasina rallil. Otsustasin, et pesumasinata tagasi koju ei tule. Üle mitme aja rallisime Hannaga nagu vanal heal ajal. Nohjah, ega see nii kauge aeg ka pole, kui sai koos rallitud 😜 
Pesumasin olemas.
Süda rahul. 
Ostetud  Pare kodumasinate poest... Ei  ole  tuttuus ,  kuid tundub korras ning garantii on ka. Mina ei tea, kas mul lihtsalt ei vea või pole mul õnne, kuid facebookist ma ei julge enam äraandavat kodutehnikat omale tahta - nad ei tööta mul.  Öeldakse küll, et on ttöökorras - aga noh ei ole... Mulle saati tasuta pesumasingi. Kõik olime siiralt hästi rõõmsad... aga masina töökorda seadmisel ei hakkanud tööle... Nagu enne jõule pliit... Kui omanik on tuttava tuttav, siis jah,  kuid võõras - siis natu kahtlane... Üks asi on seegi paha, kui kodumasinad seisavad lihtsalt kaua - seisteski kuskil võivad rikki minna...

Nagu inimenegi, kui mitte midagi ei tee,  kui kuskil lihtsalt on, tuhmub...

´Mina  sain küll taas hea uue  energia. Värske õue õhu laksu..

Kollane liblikas ja ka tihane lendasid akna taga eile ja täna...

Kommentaare ei ole: