pühapäev, september 03, 2023

Suvelõpu kontserdist... järgmine osa...

 

Minu jaoks oli eile suurim ja parim kiitus, et olen palju  arenenud ja täitsa laulangi,  Elinalt . Elina on minu esimene saatja klaveril.  See oli aasta tagasi, kui laulsin esimest korda klaveri saatel ning mõtlesin omaette , et ma ei saa iial nii võimsat - see oli miski müstika nagu, mille sisse soovisin pugeda... 

Eile kuulas Elina säravail silmil. Nägin lavalt. 

Eile sõime lõunat Paivillas, Selle palusin seal teha me bussi rahvale, kes sõitsid isiklik abistaja Kristi ja minuga kontserdile. Kas muusikat tegema või vaatama-kuulama. 

Hästi head energiad ja muljed on tänagi mu sees ja ümber. Öösel ei tulnud kaua und... Mõnus une ootamine oli. 

Olen õnnelik ja tänulik, et saan heade muusikutega koos. Kõik laulavad super  hästi. Pildistajad oli ühekorraga palju. 


Kommentaare ei ole: