pühapäev, september 17, 2023

Sel nädalavahetusel...


... juhtus päris palju, mille tulemusi võib näha varem või hiljem. Või ka juba. Kindlasti tehtud tuleb samm-sammult nähtavale ja kohe muutub uuteks tegudeks... Iga päev sünnib miskit uut, kuigi vahel näib, et kõik on ammuselt tuttav ja kordub ikka jälle. Siiski saab ka nii vaadata, et korduvad oma-uut-moodi ja on alati põnevad tegemised. 

Me Maarjaga vahepeal pole koos teinud kuigi palju. Mõlemal on ka iseenda elud ja teed,  kus eraldi käia. AGA NÜÜD valmistume Avatud Lava töötoa läbiviimiseks. Jällegi. Sest psühhodraama on meil  lihtsalt südames ja sealt ta enam välja ei saa. Ametlik info saab olema ehk juba homme. Hetkel puhkan ja kirjutan lihtsalt. 
Veel sain vähe räägitud inglise keelt - noh tuli suust välja küll. Tavaliselt ma ei ole julgenud eriti suurt võõrkeeles rääkida, sest arvan, et siis saadakse minust veel vähem aru kui eesti keeles... On küsitud , mida mõmmised, kui ütlen midagi vene või inglise keeles..  Sellest jamastki võiks harjutada end lahti laskma, ning natuke rohkem julgema rääkima teistes keeldeski. Kes aru ei saa, jumal temaga. 
Tegime videosid. Isikliku abistaja Mary Angelale oli see esmakordselt. Loodetavasti sai miskit uut põnevat kogemust. Ise ta ütles küll sedasi. Et üllatan teda... Tõsiselt, tean, et ükski isiklik abistaja ei tea kõike, millega tegelen.
    Ega ma ise ka vahel üllatan end!!!
Veel oli mu tuba taas ilu - juuksurisalong.   


Emotsioon iseendast iseendale. Peeglis. 

Vahel võib hästi natu lollitada... Mul jooksis juhe kokku,  et ma ei mahu omaenda elamises vabalt maalima. Tagatuba nii väike, talvel ka pesurest seal... Nutumaik tuli. Elu näis mõttetu... Ainult kaks hetke tundus elu pagana tühine ja keeruline ... Siis laulsin end taas omasse mulli.

Lihtsalt pühapäevane üks hetk  võeti pildile. Naerda sai palju.

Kommentaare ei ole: