laupäev, november 11, 2023

Imeline ja lihtsalt lihtne mõnus olemine

 

Merge sai kätt proovida mu isikliku küünetehnikuna 😉 Mul üle mitme aasta geellakk. Minu küüni, eriti sõrmeküüni on päris keeruline lakkida. Paneb  lakkija kannatuse ja nippide oskused korralikult proovile.  Merge ütleb küll, et tal puudub kannatus. Mina seda ei usu. Täna mässas umbes neli pool tundi mu küüntega. 
Ja meil oli ülimalt lõbus. 

Tundsin end hästi. 
Iseenda superstarina.😋 

Siis avastasin, et mul on küll kogunisti isiklik kohvikeetja, kuid pole ikka veel isikliku peikat. 😂 Tee mis tahad! Ütle mis tahad! Ega ma teda taga ei aja... Kui peab sattuma mu teele, küllap siis põrkame kokkugi ja eks näis mis saab... 😂😁 

Nagu pea alati, ei õnnestu kümme sõrme pildile jäädvustada, ei õnnestunud see ka täna. Pöial jäi vaid.

Kuna täna on TU Akadeemia esimene sünnipäev, siis salaja mõtlesin juba nädal paar, kas 11.11 võib ilmavalgust näha see video, mille tegemisel suvel osalesin.    Suur oli kiljatus, kui õhtupoolikul logisin facebooki ja nägin esimese uudisena videot... Loodan, et õigepea saan selle siiagi blogisse üles laadida... Tõesti on väga hea ja mõtlema panev imeliste naiste sõnum . Mul on õnn ja au, uhkusetunne olla imeliste naiste maailmas, kus on ka imelised mehed. Naine on alati imeline naine, vahet pole milline ta on, kas kõnnib  omal jalal või ratastooliga... või mida iganes... Oma olemuses on naine ikka imeline 💖

Kommentaare ei ole: