pühapäev, november 19, 2023

Sassis mandariini päev

 Olin sassis mandariin 😂 Nii ütles Mary Angela vaadates hommikul mu sassi magatud juukseid 😊😋 Pärast duš, proovis ta punuda mulle miskit muud, kui kalasaba. Tuli täitsa picu soeng 😍 Minu juustega hea õppida erinevaid punupatse ja soenguid. Kõikidel. Mulle meeldib näha  proovijate mitte alla andmine ja tulemuse särav nägemine. 

Täna oli meestepäev. Selle päeva auks võisin ka kena olla... Kuigi ma ei harju ära, et meestepäev on novembris... Minu sünnipäev on 23 veebruaris ning veneajal oli siis nagu meestepäev... Täna pole ju mu sünna. Kuid samas võiks olla iga päev sünnipäev... Iga päev võiks olla ka meeste- aga ka naistepäev. Iga päev olla iseemdana kohal...


  
Kaisukate hunnik mu süles. Leitud voodist, 
Vahetades voodipesu, Abistaja tavaliselt laob minu soovil kõik mulle sülle, kui ta vahetab lina... Et teen ka midagigiiii... 
Täna sattusin kaisukate hunniku alla.
Mamma on tore olla!!!

Veel sai hakatud ratastooli  uuesti tuunima .  Kolm pool aastat tagasi sai tuunitud Ingridiga... Siis ei osanud ei mina ega tema ratastooli lahti võtta. Praegu on mul palju lihtsam juhendada lahti võtmise osas näiteks.
Iste, mis sai Ingridiga ajutiselt tehtud on vastupidanud kolm aastat - jeeee.
Täna tegime Kaiga uue istme. Homme loodetavasti jõuame seljatoeni.  Teate, kui põnev on ikka ise oma ratastooli värskemaks ja säravamaks teha!!!! Mõni tuunib oma autot, ja on uhke selle üle.  Mina ratastoolu. Vahet pole juu...    

Kommentaare ei ole: