laupäev, november 04, 2023

Sain natuke tšillida

 

Soovisin hoopis teise kohta, kuid sattusin üle pika aja Kvartalisse. Torditükid ja latte olid mõnusad, sõime Mergega esimest korda mangotorti. Natuke hapukas, aga kui šokolaadi-kohupiima torti peale süüa, siis on tasakaalus. V-Cafe oli mõnusasti tühjavõitu. Ja ometi sai šoppamise isu täis 😂

Tegelikult ma tahtsin teatud asju oma lemmikust Kodu&Kontori poest, need ma sain ka. Jälle oli Tartu linna kõige vahvam müüja tööl. See on pood, kuhu ma lähen alati suurima hea meelega juba aastaid.

Teistes poodides ma küll käisin, aga niisama. Jõulunänni oli liiga palju minu jaoks, ma tõesti ei viitsi praegu veel selle peale mõelda. Siis sain aru, et ma ei ole enam hea hull šoppaja. Ostsin ainult ühe padja, mida on ainult endale voodisse pea alla vaja ja juuksekumme. Kogu moos. Arvan, et neid 2 väikest asja oleks saanud palju väiksemast poest kah.

Seda tänast logelemist oli mulle lihtsalt vaja. Sain natuke õues jalutada kah. 

Sain endale mõne asja selgemaks mõeldud.

Kommentaare ei ole: