teisipäev, november 07, 2023

Tohuvapohu aeg

Põnev päev oli taaskord.

Laulsin taas üle tunni. See ikka hea trenn kogu minu olemisele.

Tiir Tartuski.  Sattusin pool juhuslikult bussirooligi 😁 

Jätkuvalt on kummaliselt huvitav aeg. Kõik on normaalselt hästi ning siis nii sassis, kui üldse olla võib...  Tean, et olen teinud vajalikku ja siis järsku saad vastu nägu, et nagu polegi mitte midagi teinud... Õhtul avastasin just selliseid asju... Siis  lähed asju kontrollima, ja kõik ongi mul tehtud. Siiski jääb küsimus, miks teised osalised seda ei näe... ja mis hetkel hakkavad nägema, et probleeme tõesti polegi. Ei minul ega ka neil... 

Praegu ja siin soovitakse mind nagu proovile panna täiega. Mul on tegu mõni hetk rahulikuks jääda ja iseenda juurde jääda... Tõesti. Minagi olen vaid inimene, kes võib vahel olla keeletu ja meeletu... 

Aga see tohuvapuhu teebki selle aja siin ja praegu põnevaks. Natuke närvikõdi kuulub ellu jäämise juurde ära.

Kommentaare ei ole: