pühapäev, november 26, 2023

Kiri 2023 Jõuluvanale


  Hei hopsti taas Jõuluvana Jõulumemmega!

Aasta on möödunud, kui silmapilk. Enda  meelest polegi selle hetkega suutnud erilist ära teha. Siiski  olen koguaeg iga hetk miskit teinud.   Kuid mulle tundub, et olen ainult logelenud. Nii palju on tegemata. Apsakaid  on olnud. Õnneks neist olen saanud õppida. On muutunud tehtuks. Nii hästi kui olen osanud teha.

Sinule mõtlen täna pisut teistsuguselt. Sa oledki salapärane. Need, kes mängivad Sind ei ole ju päris Jõuluvana 😉 Sa oled päris. Muidu ma ei viitsiks kirjutadagi. Sa oled mu südames. Nagu Inglidki ning kõik muu maailm, mida tajume ja tunnetame omaenda südamega.  
Usun sedagi, et Sinu kõrval on Jõulumemm ning te kios toote  armastust paljude väikestesse ja suurte hingedesse. 
Ma   see aasta mõtlen, et natuke mängin kaasa olles teile abiks Jõulumammana. Siis ei kao mu lastel usk Sinusse.  On super hea kellegisse uskuda. See aitab uskuda kõige raskemal või pimedamal ajal iseendasse. Ja iseendasse uskumine on parim asi maailmas. 

Soovin tõesti aasta 2023 lõpeb hästi ja loovalt. Loovalt uut juba 2024 aastasse. Uus aasta tuleb kindlasti põnevalt loovam ja ehk ka taas kiirem. Kuigi olen hakkanud võtma kiirust rahulikult ja nauditavalt. Siin ja praegu püüan kohal olla.  
Soovin ikka armastust ja  mõistmist. Endasse. Lähedastele. Sõpradele. Kõikidele hingedele maailmas. Soovin, et ma ise ei väsiks millest iganes. Sest elu on kink juba iseenesest. Kinki avamisest ei tohiks väsita iialgi. Vastasel juhul on saatud mitte meeldiva kingituse... Mulle meeldib oma elu sajaga. Hetkel võin seda kindlasti öelda. Nüüd edasi... Iga uuel päeval. Iga kuu. Igas siin ja praegu... Veel õnneks lõpmatult... Saan hüppeid teha kõrgemasse  ja loovasdese  edapide tulemusteni ning koguaeg tehes miskit uut.

Mul on palju lahedaid soove. Neid Sina päkapikudega ehk minuta ei saagi kohale tuua. Kui saaksin detsembris kõik kätte - oh, armas aeg, mul hakkaks igav. Ma kaotaks end ära... Soove viime üheskoos ellu...  Ma ei hakka loendama soove. Teame neid niikuinii. Mul on kõik sihid ja soovid kirjas. 

Ega ma ei oskagi pikemalt kirjutada... Sa arvatavasti tead, mida olen sel aastal teinud ning kui pai olen olnud. Luban jätkuvalt anda endast parima. Nii iseendale kui teistele kallitele.  

Armastusega hoiame endid
Sinu Tiia

Kommentaare ei ole: