laupäev, detsember 30, 2023

2023 - 1 tagasivaade

 Olgu selle aasta viimased tunnid vahvad 😍  

Mina püüan küll teha ise lõppu tunnid uueks alguseks vahvaks. 

Ma teen seekord veidi teistmoodi kokkuvõtte, kui iga aasta igast kuust... Olen rääkinud ja kirjutanud, halanud, et aasta on olnud mulle keeruline... ning vähe oli tegemist, oleksin suutnud rohkemaks... Aga mõtlen juba mitu päeva, et mis on olnud aastas 2023 see kõige kõige - ning ma ei suuda otsustada, mis on kõige kõige... 

Kõik on olnud kuidagi tasakaalu leidnud. nagu sain tasakaalu kätte jaanuaris spaa kiigel. Tegelikult tundsin asjatult hirmu... Kiigun ju ilusti, kui rahulik olen.  Śee aasta ujumas ja spaas täpselt kaks korda. Võiksin ju nutta, et vähe, kui samas olen õnnelik, sai siiski ujuda ja lõõgastuda. Ka omal sünnal. 

Ma ei istugi 24/7 ratastoolis. Nagu  tihtilugu mõeldakse. Selles mõttes pole miskit paha - inimhinged lihtsalt ei tea minust enne kohtumist ju midagi... Ja see kehtib ju kõikidele - parim on kohtuda. Kohtuda päris elus on kõige parem. 
See aasta on olnud päris palju uusi kohtumisi.

Olen alati läinud ja  möllanud  iseenda jaoks. Mõtlemata, mis annan endast möödujadele    -  isegi siis, kui enam ei möödugi üksteisest iialgi. 

Aga mulle on ka öeldud mõned korras just sel aastal, et nähti pisimat asja minult, et kui mina saan - siis miks siis tema ei saa.  Siis käis igakord mul värin läbi. 
Olen elanud oma elu. Vahel lihtsalt ainult möllanud rõõmsasti. Unustades iseenda. Või ehk olles iseenda moodi. 
Ja siis tuleb kellegilt tänu selle eest, et avasin silmad või julgustasid. Siis tänan nii end kui teda, et oleme muutunud  midagi me olemises. 

Hea oli taas avastada oma rolle ja kõrgemat mina.








Kommentaare ei ole: