laupäev, detsember 09, 2023

Uuesti saab mind esinemisel näha...

.. pühapäeval 17. detsembril kell 18 Paivillas. Tallinnas. Toimub German Gholami lauluõpilaste advendikontsert. 

Esidan kindlasti ühe imelise talvelaulu, mis mu hinge toonud aastaid igatsemise, et kuuleks kellegi samme tuisand teel...      Mis laul on - saate kuulama tulla! Selle laulu esmaesitajat tean ma vägagi hästi. Seda suurem on mu elevus, kas ta jääb minu esitusega rahule 😉

Facebookis öeldi küll, et ärgu ma enam laulgu... Aga selle negatiivse kommentaarile sain vastu palju toetavaid arvamusi. Eks igaühel on oma arvamust laulmisest ja minust. Kommrenteerijaga pole ma kohtunud, kuigi kevadel soovis minult abistaja tööd ning mitu korda juhtus tal midagi, miks ta ei saanud töövestlusele tulla... Siin ja praegu mõtlen, et minu õnn, et temast ei saanud mu isikliku abistajat... Mida teen inimesega, kes keelaks laulda või maalida või kirjutada, ühesõnaga, olla see, kes olen mina... Kindlasti on tenagi tema ning küllap on tal mured. Olen tänulik, et üksainus väike kibe kommentaar tõi mulle selgust ja valgust, mõistmist. Laulan ikka edasi. Olen selline edasi nagu olen. Mind on vaja iseendale ja enda kaudu saan julgustada ja inspireerida teisigi...  

Uus nädal saab olema asjalik ja põnev. Kindlasti töine. Püüan rahulikult võtta - on ju pimeda aja, aasta üks ilusamaid aegu... 

Mõtlen aina uue aasta soovidele ja plaanidele... 

Kommentaare ei ole: