reede, detsember 15, 2023

 Käisin uisutamas 😀 Vot seda ma küll ei mäleta, küll aga - uskuge või mitte - ma olen lapsena ka uisutanud! Papaga... Ja ka suusatanud olen. Kui ma noor olin (mitte et ma praegu vana oleks 😛), jälgisin väga iluuisutamist. Ma teadsin kõiki ja kõike. Nüüd ma ei tea sellest spordist enam mitte midagi. 

Veel käisin lauluproovis Meelisega. Pühapäeval ma laulan 2 imeilusat laulu! Tuleb välja, et mu ühte laulu mu klaverimängija Meelis ei teadnud. Aga mul on selle lauluga, mida ma praegu veel ei räägi avalikult. Küll õigel ajal saate aru.

Veel käisin politseimajas. Ei, ma ei olnud ise pätti teinud, ja ma ei ajanud kedagi taga! 😂 Lihtsalt oli PIN-koode vaja, sest mul suutsin elus teist korda kuidagi veidral kombel ID lukku panna. Käin küll seal väga vähe, aga minu jalaga allkirja panemine ei jahmata enam kedagi seal majas. See on nii tore! 

Üleüldse oli täna edasiviiv hetk, millest ma praegu ei tahaks väga kõvasti rääkida. Võin olla salapärane 😉
 

Kommentaare ei ole: