pühapäev, detsember 03, 2023

Juba uue nädala neljapäeval


 ... saab olema / toimuma  vahva vestlusõhtu.

Olen elevil ning pabinas. Hästi kergesti ja siiski palju. Kuid pole raske pabin, et issand jumal jälle .... Mul hoopis eriline tunne seekord. Või see ka pisut vale sõnatus... Eks iga esinemine ole omaette eriline... 

Mul on väga hea meel, et minu inimesed on nii minu ümber. Kes teeb  küüni, kes värvib juukseid, kes muretseb auto pärast, ja nii edasi ja nii edasi. Kui tavaliselt teen näitusi ühe isikliku abistajaga, siis seekord on tuntavalt teistviisi...   Ma ei saa arugi miks... Võib-olla esimene vestlusõhtu oli taoline...'

Ja just nüüd juhtub igasuguseid ootamatuid asju, mida ei ootagi... Hästi kentsakas aeg. Natuke halb ja väga hea üheaegselt.  

Aga päriselt olen ise valmis hästi toredaks nädalaks. Uuteks seiklusteks, mis tulevad...

Kommentaare ei ole: