neljapäev, detsember 14, 2023

Hea laps

Leidsin täna päeval soki seest kommi, ammu ei olnud kommi söönud! Mul käibki kommi isu hooajati. Siis võin süüa kas ühe kommi või kilo kommi! Täna tundub, et ühest päkapiku kommist mulle aitab. Tänada võib kommi eest päkapikk Tiiat, järelikult olen olnud hea laps!

Üks väike naljakas küsimus ka, mis täna ajas itsitama, äkki keegi teab vastust - kui vana peaks olema jõuluvana, et teda suudelda? Jäin mõtlema, et ma ei ole iial jõuluvana suudelnud... 😂😂😂

Tean, et siin ja praegu ei kõla see praegu nii naljakalt, aga meil siin toas oli naeru rohkelt. Vahel võib naerda maksa kaudu, pisarateni... Lõpuks helistas jõuluvana, keda ma ei suudleks iial 😜 Seda ma tean, et ta ei ole minu õige jõuluvana. 

Oli üks hästi hea jõulutundega päev, kuigi pidevalt kukub katuselt lahmakas lund alla ja siis sajab muudkui juurde... See teeb natuke murelikuks, aga see on ju talv!
 

Kommentaare ei ole: