laupäev, detsember 23, 2023

Jõulu ootel


Mina  kulgesin lihtsalt paar päeva. Ma ei mõelnud ajale ega kiiresti lähenevatele jõuludele. Teadsin saan tehtud niipalju kui saan ning ongi see hea. Pühad on ikka vaatamata sellele, kui palju tehtud või mitte... 

Üleeile sai niisiis tuba valmis. Selline ongi mu pisikene suur  tuba, Ja kuusepuu. Tohutult meeldib. ´Hästi hubane.  


Öösel tegutses veel Päkapikkude OÜ 😋😂 Kuulsin ja silmanurgast nägin ka... Ja siis oli korralagedus nagu pühitud nagu ei oleks mitte keegi salamisi toas toimetanud. Sai rahulikult magama minna.

Veel sain eile mammal külas käia.

Raadil papa ja vanaema haual käia. Kurb on iga aastal, et teise vanaema hauale pole ma saanudki jõuluajal kunagi... Sest Võnnu´surnuaias on päris keeruline ratastoolga sõita - pole teid eriti... Ja samas ega kõikide kallite haudadele ei jõuagi... Mina mõtlen neile ikka, ´kallid hinged on kõikjal mujal...  Aga Raadil oli juba eile palju küünlaid ja ilus... 

Jõudsin ka sõbrannaga kohvitada ja shoppada. Päkapikku aidata. Osta palju, kuid mu meelest see on hoopis depreka allikas, et ei tea, mida osta. Nänni vaid kinkida kinkimise pärast, on mõttetu... Ja nänni on oi kui palju.  Taaskord tõdesin, et ma ei taha ostukeskusi enam.  Inimesed kuidagi mornid, väsinud, õnnetud, mustas riides... Jõulud on sära ja  rõõm.
Kommentaare ei ole: