teisipäev, veebruar 27, 2024

 

Eile tõin Järvakandi kultuurihallist oma näituse ära.  

Kehtra valla lehest saab lugeda veel avamisestki https://dea.digar.ee/?a=d&d=vallavaatleja20231201.2.21&e=-------et-25--1--txt-txIN%7ctxTI%7ctxAU%7ctxTA-------------  Veidi hilinenult küll. kuid... Nüüd on mälestus 85 näituse avamisest... 

Mulle aga andis uusi häid tuuli... ja mõtteid...
Kindlasti tulevad uued ja uued näitused ja maalid, vahel laulmised, raamatud ... ning mõndagi põnevat veel. Suuremaid ja väiksemaid asju...

Lihtsalt tuleb kulgeda hetkest hetkeni. Naudida. 

Vahel võib kukkuda ootamatult. Siis kukkuda (hingeliselt, vaimselt) selili, siis näha valgust ja tähti, siis tõusta ja edasi minna... Hilja aegu keegi ütles nii... Mul ei tule hetkel meelde, kes ütles...     Minu meelest on see nii ilus ja hea mõte.

Eile oli hetk, kus tõdesin taas, kui habras on tegelikult elu... Tõmbasin küpsise tüki kurku... Sõiduajal....   Kristi peatus kohe... Hingata sain koguaeg. Surma hirmu polnud... Kristi tegutses osavalt, rahulikult ja kiiresti.     Tundsin siiski, kuidas ta värises...  Lõpuks, kui tükk alla läks, oli kiirabi kutsutud. Igaks juhuks tuli siiski kiirabi kohale. Õed kontrollisid mind üle ja palusid paar päeva end jälgida... Kuigi ma nendega rääkisin juba naeruga. Õed üllatusid sellest. Tundsid mu ära. Üks neist oli käinud kunagi minu näituselgi... 
Olen tänulik, et kõik on hetkel hästi. Oli väike ehmatus... 
    Ja kuna mul  pole alati abistajaid... Paar päeva paluti kellegil mu juures olla, see turvalise huvides, siis palusin sõber  Antsul tagasi tulla.  Ta just läks  eile hommikul omi tegemisi tegema. Mina oleksin julgenud ka üksi jääda, kuid siis oleks jäänud mitmede südamed rahutuks ning arvestades praegust olukorda, on mul endal natuke rahulikum... 

Ja kas see on nüüd luks elu, et ollakse mu juures... Igaks elujuhtumiks...
    Elus juhtubki asju, mida ei oota mitte mingil juhul.

Söök läheb vahetevahel ikka kurku. Olen õppinud hästi pehmeid ja peeneid sööke sööma. Kahvliga katki... jne. Ja  muide peen või püree toit on ka maole parem... Söön aeglaselt... 

Minuga on korras ja hästi.
Päriselt ka.
Uued seiklused, toimetused ja loomised ootavad.

Kommentaare ei ole: