neljapäev, veebruar 01, 2024

Minu blogi on 18 aastane

 Eile õhtul, enne keskööd voodi minnes plahvatas mulle pähe, et homme on 1. veebruar, aga kuidagi mõtlesin selle hetkeni olin teadnud, et blogimise olulise kuupäevani on veel aega... 😂  

Tähendab,  olen bloginud 18. aastat. 😊😉
Esimese postituse tegin siia 29. jaanuaril 2006.  
Selle aasta jaanuar möödus märkamatult, Olin kohal küll igas hetkes ning kulgesin... Päris huvitav aja lend on praegu... Mina ei mäleta sellist tunnet ajas - kell ja kuupäev on, pean ka kinni neis, kui vaja ja ometigi tunnid ja päevad kaovad märkamatult kuhugile... Ma ei saa öelda, et mul on kiire või igav. Ma koguaeg teen midagi. Olen siin ja praegu. See on see, mis on oluline. 

Tuhat tänu, et loete mind  💖 Iseendale ütlen ka aitäh, et viitsin ja soovin/julgen kirjutada 😉

Head küünlakuud!
  

Kommentaare ei ole: