reede, veebruar 23, 2024

Minu päev

 

Selline uhke tort toodi mulle Transunity Academy naiste ja ka mõne mehe poolt! Toojaks olid küll ainult Anu ja Margit. 

Ja muide, nagu ma aru sain, oli tort tellitud Õielt Gustavi kohvikust (see pilt on ikka väga popiks saanud, Nansy on peale stilistiameti veel hea fotograaf ka 😀). Ma ei ole pilti veel julgenud ära süüa, mõtlen kuidas panna ta seina peale, enne kui Bongo ära näksib 😂 

Jah, ma olen uhkelt õnne täis! See energia, mis täna Akadeemia seltskonnalt sain, on ikka midagi meeletut! Ma ei oleks uskunud, et ma olen neile nii oluline! Et ma olengi neile eeskujuks. Ma ei oska sõnadesse panna seda head tunnet, mis on minu sees ja minu ümber... Jällegi, mõtlen et ühed  ütlevad, et pea hoogu kõik ei ole võimalik ja teised on risti vastupidised. Loomulikult ma rallin edasi kahesajaga! Ja elan algaval aastal täpselt nii nagu soovin ja tahan ja mitte keegi ei saa mind takistada peale minu enda!!! 😛 

Tänane päev oli tõesti imeline, võrratu, armas... Õnnesoove oli Facebook'is palju-palju, telefoniga sain Aavelt laulu ja teistelt õnnesoove! Hästi-hästi tore päev! 

Tuhat tänu kõikidele, kellele ma ikka korda lähen!
Kalli-ralli! 💖💖💖


Kommentaare ei ole: