neljapäev, juuni 22, 2006

JÄLLE

Jälle isikliku abistaja kanditaat (Piia) loobus. Millegipärast temast ma uskusin seda. Juba vahemaa oli üsna suur, kuid mõtlesin, et noor inimene peaks ise kogema...
Päris hea isiklik abistaja saab poolelt sõnalt aru, et mina olen boss :) (kõik mu abistajad on mind bossiks :D ), kuigi mulle ei meeldiks abistajast kõrgem olla, samas olen otsene tööandja :) Piia aga ei suhelnud tähtsamades küsimustes minuga, vaid läbi Mari - Liisu minuga kui kolmandas isikus - see häiris mind ja ka Liisut, kes oskuslikult suunas minuga suhtlema.

Nüüd on mul veel hetkel kaks...kolm neiut, kes on lubanud teatul ajal alustada isikliku abistajana tööd :) Pole hullu - küll tulevad need õiged isiklikud abistajad :)Nagu on Pille... Mari - Liis... Kamila... Annika.... Leena... Olesja... Ljuba... Anna... Eva... Helena... Aile... Helen... Laura... Riina... Merka... aga ka vahepeal olnud Vamps (mu esimene isiklik abistaja 2,5 a :D )... Kalev... Rainer... Ronald... jt.
Enam ma nii väga noormehi abistajateks ei tahaks, kuigi talvel lumes kuluks mehe jõud ära :D Ausalt öeldes, ideaalne oleks neiu + noormees isiklik abistaja...


Jälle riputasin kuulutuse kuuluta24-ssegi. Kui siin keegi loeb ja soovib tööd kasvõi mõneks päevakski, siis olete kõik teretulnud. Siis saa(ksi)n näiteks nüüd suvel mõnel päeval kuhugi reisima minna ja teha mida iganes. Ärge kartke, see pole raskem töö kui teised! Täpsemalt võite lugeda mu kodukalt "VÕTAN TÖÖLE" nupukese alt :) ;) Veel täpsemalt minult.

JAANITULI SÜTTIS SIIN me külla staadionil. Suured puud varjavad suuresti jaaitule. Laul ja muusika kostab tuppa.

:)

Homenja laulab "Minu elu" ... Väga head sõnad Maarjal ikka kirjutatud... ;)

Kommentaare ei ole: