esmaspäev, juuni 19, 2006

mis teha, kui linnukene laulis :D :D :D

linnuke tiritas oksal, mu akna taga räästa all on tõepoolest pääsukeste pesa, et mu üks lahe semu käib siin, kaagveres. ma ei suutnud seda uskuda, see tundub uskumatu, jumalas uskumatu. samas läksin elevile... kust mina tean, miks sädemeid lendlesid... järsku kuumast päikesest, suvepäevast!? pidin natuke lollust tegema, kirjutasin semule rõõmsa ja süütu (?) e-kirja: :D

"hei,
tule mulle ka külla, kui taas kaagverre juhtud tulema ;) linnuke oksal
laulis, et käid siin.!
luban, et ei hammusta sind :D ja kui sa arvad, et olen solvunud tibi, siis
exid küll ... mul enam-vähem hästi ja ootan igatsen loodan soovin tahan
üllatusi ja külalisi - on suvi, võin ju vallatlev olla. !!!

usun, et sa veel mäletad mind :P

ja kuidas sul läheb? msn-s oled mind blokki pannud, jah? kas olin nii
õel nõid , va? :D

ootan sind vähemasti tere ütlema,

tiiatibi"

ma ei ootagi vastust.
sain jälle natukene rõõmuga kõdistada kedagi :) ma ei tea, kas semule ongi see rõõmust vallatus. minule küll. no, on ju nii kuum ... suvepäev! kõik ei saagi üli sünge olla... ja kuna mul tihtilugu ei ole võimalik minna end välja elama minna, siis
vahetevahel võin neti teel seda teha :) sry, kui vahetevahel lähen rõõmu välja elades üle piiri! :) ;) :D
aa, kes semu on... ta on mulle öelnud: ma pean minema oma teed, sedasi saavutan palju... kord tuli üllatavalt punkt kell 00.00 mulle külla, ajasime juttu ja jõime gini ning ta magas maas, valvas mind diivanil... tegelikult me teame/tunneme teineteist mitu head aastat. suhtleme vahel harvem, vahel tihedamini. Ta on - ehk ise
teadmata - andnud mulle julgust juurde olla MINA ISE. oleme koos ka ühte koma teist teinud, igaühe jaoks...
saite nüüd aru, kes semu... :D
kui ei, ei ole ka midagi katki!!!
ja kui saite aru, pole ka midagi katki.
igatahes mulle on jätnud head mäletused.
loodan, et ta on üks neist, kes ei oska head rikkuda :D

Kommentaare ei ole: