neljapäev, juuni 22, 2006

appikene, kui ehtne tibi :D ;) :P

riputasime eilseid pildid ülesse (blogi lugejatele/siin olijatele teadmiseks, pildid on mu kodukal!)... appikene, kui ehtne tibi olen roosipõõsas :) vaatasin end ja mul hakkas tõega paha :D :D :D tavaliselt ma ei suuda iseendale öelda: "tiia, oled kena!" , kuigi kõik sõbrad ja tuttavad kordavad seda pidevalt. sinna juurde kuulub ilmtingimata hea lõõp, nad teevad nägusid, et on hirmsasti kadekopsikud minu välimuse peale. tean, et kadekopsikud nad kindlasti ei ole. :D
kuid täna sain aru, et olen tõepoolest iseendaga kooskõlas, sest mu elu on enam - vähem normaalne. (ma ei ütle, et väga hea või ideaalne elu, sest areneda/muutuda elus on veel lõpmata palju. :) ) kuid hetkel olen rahul. rahulolu annab inimesele kenadust vist ka juurde.
naljakas, kõigile fotodele on jäänud vasak silm nagu kinni ;) see on ehk kelmikus, arvas helena. võib - olla, siis tuli see kelmikus alatedlikult, sest teadlikult ma ei pilgutanud silma :D

kihvt on see, et ma ei ole oma loomuselt absoluutselt tibi. võib - olla olete tähelepanud :D võin küll tibilik või tiiatibulik olla , aga ...

aaaa, armas on seegi, et mu tuisutaat ainukesena täna soovis kenat - kaunist suve. oleme netis suhtlenud umbes poolteist aastat ja ma ei tea siiani ta nime... aa , ausalt öeldes, esimest korda tajun, et pärisnimi on sõprussuhtes kõige vähem olulisem. palju tähtsam on tajumine, et keegi omas südames siiski hoolib teisest (seekord minust :) )tingimusteta. ja minagi mõtlen üsna sageli, kuidas tuisutaadil läheb... nüüd suhtleme vähem, pole lihtsalt aega... kuid ei unusta ometi kõiksugustel tähtpäevadel teineteist. jube armas, minu meelest küll :) kord ta kogunisti olevat seisnud säästuka järjekorras minu taga, ainult meie vahel oli minu isiklik abistaja (Pille) ja ta ei julgenud üle tema mulle õlale koputada. teate, ma pole sellepärast kurb, et mina ei teadnud ta seismist mu selja taga . olen rõõmus, et tuisutaat on osavalt pugeda mu südamesse.
selliseid lähedasi tundmatuid sõpru on ka vaja ;)

eh , keegi kutt soovib pakkuda sexi... mul oli ühel õhtul igav ja panin flirdi niisuguse kuulutuse: " :) Mis arvad, kas leian jaaniööl selle, mida nimetame sõnajala õnne leidmiseks?! ;) Kord eluski võiks kõik õnne leida... :) " ma ei mõtelnud üldse ainuüksnes sexi... unistasin / mõtlesin miljon korda rohkem. mina ei suuda tõsiselt võtta neid, kelle õnn keerleb vaid sexi ümber... päris kindlasti temaga ei lähe ma kuhugile. õige pisut suhtlesin kutiga, rohkem mitte. pealegi, ma ei kirjutanud kuulutusesse, et sel jaaniööl... võib juhtuda, et õnne leidmis jaaniöö tuleb aasta mitme pärast :P ;) :)

vot, olen valge pipar, kellele on õnn elaminegi ise. ! :D ja loodan, et kord leian sõnajalaõie, mida nimetame õnneks :)
või olen selle kõik juba leidnudki :) ;)

Kommentaare ei ole: