pühapäev, juuni 11, 2006

Tartus :)

Olen Tartus sõbrantsi pool. Esimest korda kirjutan siin mitte kodus olles :D

Hommikul oli mul naiselik mure - mul ei olnud midagi selga panna :D:D:D Päike säras nii kenasti. Ilmateade lubas suve sooja lõpuks ometi. Nohjah olin kapis pead pidi nõutu :D Ei ole harjunud väga suveriietega, kuid kasukat ka nagu ei paneks... Eh, raske väsitav ülesanne on riiete valimine tõesti päevast päeva ;)

Kuulame Margus Kappeli klaverimängu ja "Suveööd". Minu meelest "Suveöö" on üks Eesti
paremaid laule.

Aa , mida nägin unenäos :) Suudlusi ;) :D :D :D ;) Kuid ma ei mäleta unenäost rohkem mõhkugi, et kes - kus -mix. Mäletan suudlusi...

Üles tõustes oli hea kerge tunne. Keerasin ELMARI kõvasti. Laulsin kaasa.

On ju pühapäev.
Mõni päev tuleb elu kergemalt võtta :)

Kommentaare ei ole: