teisipäev, juuni 20, 2006

Sulamine :P ehk kuum kena suvepäev :)

Ärgasin kell pool seitse hommikul. Üle pika aja. Nii kena hommik :) Toimetasin hommikusi toimetusi... tegin voodi... Jõin lahtise akna all kohvi. Uskumatu, kuum kohv ei läinud mõnuga alla. Higimullid voolasid. Päike säras.

Käisin linnas ja vallas.
Nüüd õhtul rikkus papa ilusa päeva. Ma ei mõista teda. Kuna ta on avaldanud ammu viimast soovi, et viimane puhkekoht oleks tal ema kõrval (mu vanaema... papa ei ütle iial "vanaema" oma ema kohta minuga rääkides... ma mäletan vanaema väga vähe, tema ei hoidnud mind nii nagu vana...) Ainus häda on see, et ma pole elus kordagi isa poolsel hauaplatsil käinud. Olen soovinud koos papaga surnuaias käia, tulemuseta. Papa pole surnuaias nii 10 a ... Nagu olen aru saanud oli isa ainus haua ainus korrashoidja... Aga ikka ei taha ta minna ja näitada surnuaeda... Jälle olen mina süüdi...
Ah ma ei rikku päeva veel rohkem ära.. Võtan kätte ja otsin hauaplatsi üles - kas papa tahab seda või mitte. Issand jumal, mul on õigus ja kohustuski vanaemade haudadel käia...

Aitab kurvast teemast tänaseks...
On ju RÕÕMUS SUVI. Just nüüd peab suutma lõõgastuda.

Täna vestlesin Wlide kohvikus uue abistaja kanditaadiga Piiaga. Ta saab olla nädalaavahetustel, mis on iseenest suvel hea - saab ehk käia ja olla :)

Vallavanem Margus lubas, et järgmistel aastatel jätkub kindlasti isikliku abistaja teenus. Mulle. See on HEA!!! Üheskoos arvame, et mõne aasta pärast suudab vald võimaldada topelt mahuga teenust. On siiski ikka, mille poole püüelda. Seega võin edukalt oma plaane teha homseks... :D

Midagi oli veel, millest kirjutada soovisin ... meelest läks ära :P

Kommentaare ei ole: