teisipäev, juuni 20, 2006

aahh ;)

ei, tõesti täna oli kena päev :) palavus sobib mulle :) jah, palavus on omamoodi päh, kuid talve pakane on hullem. talveriideid on juba palju seljas... kuumaga on lihtsam - kleidike ja aitab :)
nauding oli autosõit :) huvitav, kas olen kunagi nii rikkas, et suudan oma auto osta ja auto üleval pidada? :P :) päriselt ka, auto olemasolu lahendaks mul bussiliikluse kehvuse. abistajal, kel oleks juhiload, oleks kergem mind abistada. milline võiks automark olla - pole veel mõelnud, kuid värv võiks olla pärlroheline. (kindlasti mitte roosa :P )
ihii, see auto omamise unistus ei täitu eales. on ju unistusi, mis jäävadki unistuseks! kuid unistada võib ikkagi :) keegi ei keela unistada :)
auto olemasolul vajaksin kindlasti autoremondimeest, keda ma silmapilgutuse eest kindlasti ei leia. :D jäävad remonditöökojad, mis nõuavad taas pappi :D

valges suveõhtus - õigemini viimases kevadeõhtus sel aastal, sest suvi algab alles homme - võib tohutult unistada. minu meelest see on hea :D

vallamajast koju sõites, mõtlesin kõvasti (just mõtlesin kõvasti, mitte ei rääkinud) mari - liisuga, et tegelikult on ju see uskumatu mulle endale eelkõige, et saan oma eluga peaaegu hästi hakkama. ametnikkele oli see uskumatu - saan neist täiesti aru. nüüd on minu toimetulekuga harjutud nagu... imelik, et minule on see ikka veel uskumatu. huvitav, kas nähakse, kui ebakindel olen siiski oma tulevikus... näin vaid hästi enesekindel. tegelikult muretsen iga päev, kas saan homsega hakkama... liiga palju probleeme on päevast päeva mul... kõigil on probleemid. tean. kuid paljudel on omad käed - jalad, et ise probleemidega tegelevad... kuid ometi olen end üles töötanud, olnust välja rabelenud...
ma olen rahul. peaaegu rahul. on asju, mida ei ole veel... on asju, mida teeksin teisiti... on asju, mida ei saagi...
ma ei ootagi kiitusi. vahel ajavad tunnustused hoopis närvi. iga naine on kiitust väärt, kes elab oskuslikult ja nii edasi :)
olen lihtsalt rahulolev naine hetkel :D

kui saaksin veel lastele ka jagada hingesoojust...

Kommentaare ei ole: