reede, juuni 30, 2006

metsmaasikaline suvepäev :)

kell 22.00

Naudisin päev otsa suve :D
Käisime Mari - Liisiga jõe ääres päevitamas. Leidsime jõe teerajal kohe peotäie suuri metsmaasikaid :) Mammusid jäi kraavipervele veel palju, sest arvatavasti soovib noppida neid pererahvas, kes kraaavi vastas elab. Mõtlesime kohe, et pärast lähme ka metsa maasikale.
Jõe ääres oli üleval olles külm tuul, kuid tekil istudes ja lebades, oli kuum pävitamisilm. Tüütud olid vaid parmud, kes ei saanud inimkeelest aru, et mina neid ei armasta hammustuste pärast :D Minu meelest ei löönud me ainsatki parmu maha, vastupidi, üks elajas lendas mind närvi ajades metsa kaasa. Järeldasin, et parm armus lihtsalt minusse :D Kuid uskuge, ta oli tüütus!!!
Metsa jõudes helises mu mobiil: Piret helistas tagasi soovides teada, kus olen. Läksime teisele poole metsa. Siis keerasime metsarajale, kus ma ei olnud elus käinud. (Kuigi olen Kaagveres elanud ligi 17 aastat. Issand, kui pikk aeg juba :D ) Sammusime raiesmikku poole. Piret arvas, et seal on maasikaid. Hein oli kohati peaaegu mul üle pea. Mari lükkas osavalt ja turvaliselt ratastooli źunglis läbi. Leidsime punetava maalappi. Neiud hakkasid vaimustunult noppima mammusid :) Jäin teerajale ja naudisin igat hetket. Piret hirmutas aegajalt usside jutuga, tegelikult õigustatud, sest siin on see aasta palju usse ning see paneb kartma. Mari - Liis julgustas, et ta ei ole veel ussi näinud, seepärast ei karda. Korjas hoogsalt maasikaid edasi. Ikka üks peo täis mulle, teine endale. Piret otsustas, et mina ei näe kaugelt maasikaid. Kärutas mind mädaste ja kivide vahelt maasikavälja keskele ning hoiatas "vaata ka ussi!" samas käskis mul korjama hakata :) Mul olid kingad jalas :S Näitas maasikakobarad. Ime ilus oli, aga lõin igaks huuled maasikade
külge ja teatasin "ma korjan hammastega" :D :D :D Siis avastasin, et mul on vaja hammaste pikendust, et maas maasikaid korjada suhu. :D :D :D Mari - Liis ja Piret ohkasid naerdes, mida veel vaja... :P :D
Metsast tulles jäin Piretiga kui sõbrannaga õue. Mari läks bussile, et koju minna. Lapsed küsisid: "Tädi Tiia, kas sõid maasikaid või maasikamoosi?"
Nohjaa siis kostis komm, et Piretil on uus töö - mõeldi mu hooldamist... Ka mõned aastad tagasi, kui hakkasime Piretiga suhtlema, arvati, et ta on mu abistaja... Olime taas tummad. Ikka ei mõisteta, et ka minul võib olla sõprussuhe. Et mu elu seisne üksnes isikliku abistaja olemasolul püsti. Kas tõesti igasugune suhe on ainult kinnimakstud... AA me naersime siis jälle edasi. Arvan, et täna olin esmakordselt küla vahel täiesti vabalt- rallisin ise pisut mööda heinaplatsi ja istusin maas...

Naudisin tänast suvepäeva ;) :)

Aasta tagasi lõppes Tallinnas minule pühendatud luulevõistlus ja kampaania. Ka siis oli meil Pillega imevaffa päev :) Päev, mis mul ei unune eal...

3 kommentaari:

Maria ütles ...

Ma TAHAN KAAA maasikaid!!!
;)

Tiia ütles ...

TULE KÜLLA JA KIIRESTI KIIRESTI :) Enne kui maasikad otsa saavad...

Jään rõõmuga ootama maasikarallit sinuga ;)

Anonüümne ütles ...

Good post and this mail helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.