laupäev, märts 29, 2008

Lootus jääb

Veel võtsid täna minuga ühendust 2 isikliku abistaja kanditaati. On ennemgi üksikult võetud, kuid küsimustega, milles tunnetan kohe, et ei jääda ega olda töötingimustega tutvutud - see on nende probleem.
Hyppelaud.ee soovib cv lugemiseks ca 600 krooni :S Praegu juurdlen, kas maksta see raha - kuid samas, kui inimene siiski ei taha ia tööd kuukski, on see maha visatud raha. Konto tegemisel ei näinud ma kuskil raha küsimist... Nüüd kui seal on paar inimest, kes kandideerivad tööle, küsivad pappi 2 kuuks...

Ohjah...

Papa pea normis, kuid haletseb - tal on stress ja jalad läbi. Ime, et ta nüüdki näeb. Püüdsin taas rääkida ja rääkida heaga - jällegi nagu seinale. Alguses vaidles vastu. Nüüd ohib ja vaikib. Küllap panin miskit paika.
Hirmus kurb on inimest siiski piinlemast näha.
Aidata ta ei lase.
On ikka jäärapäine mees!

Peaks ikka oma perearstile minema ja küsima, kuidas papa jalavesi võiks mõjuta minu jalgadele - tallan ju pidevalt selles vees lapp kaasas. Mul ei ole varsti kaltse, mida lappideks võtta... Ja oma jalgade pesemine ei anna tulemusi - nii kui puhtad jalad põrandale panen, on kuskil lomp... Tõeliselt kohutav olukord.
Papa hoiab oma jalgu ajalehtedel. Paari tunni tagant paneb kuiva lehe...

Aga lootus jääb, et elu - olu saab korda :)

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Ma aitan sul leida CV sid. Saadan sulle meili peale need mis leian. Mul on ligipääs olemas CV keskusesse.