teisipäev, märts 04, 2008

Tänu üllatuse eest :)

Hommikul sain max kirja. Hiinamaalt :) AITÄH, SULLE, LEELO, sünnipäevakingituse eest! See on imearmas!
Üllatus saabus mu tuppa täpselt siis, kui olin tänase päeva läbi mõelnud, et mitte midagi erilist ei juhtu ja mõtlesin, kust saan energiat...

Kuigi ma ei saa hiina keelest aru, kuid usun, et see meeskunstnik on super. Maalid on fantastilised.

Küllap me hinged jõuavad äratundmisele, et tõeline armastus on vaid hingedes ;)

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

mul on väga hea meel, et see väike tähelepanuavaldus nii toreda ajastusega kohale jõudis; plaanitust hiljem, küll ;)

(p.s. viimasel ajal ma ei tea, mis on õige. ja ei saa aru, miks olen kannatamatu hea inimesega, kelle suhtes on see ebaõiglane. miks nii? ma ei suuda seda hoomata.. käin Su blogist seda võtit otsimas, mis roostes südame jälle lahti keeraks ja ..)

(üks hea vene kolleeg kirjutas mulle täna:
"Hakkan uskuma, et meie elu muutused on juba meis, ja kui tähelepanelikum endasee
vaadata, siis on võimalik enda tuleviku näha. Aga küsimus on see, et kas oled nõus loobuda
teadmatusest. Teadmatus on ju lootuse ja rõõmu allikas.
")

(ma pean seda veel õppima, seda vaatamist. või õigemini ei taha ma uskuda, mida näen. kas eitamine ja lahkumine on parem, kui aktsepteerimine ja muutumine? lihtsam küll. ma ei tea. ma olen natuke Su sünnipäevalainelt eksinud, oma mõtetega. anna andeks.)

Tiia ütles ...

head mõtelained:) panid mindki mõtlema...