kolmapäev, mai 28, 2014

Veel üks rõõm...

Kunagi koolitusi hakkates tegema nii projektijuhina kui koolitajana pisut kahtlesin, kas tunnen tulevikkus neist rõõmu. Ehk ongi vaid tegemisrõõm ja osalejate silmis säde siin ja praegu... Pean tunnistama, et see rõõm ja säde ei ole jäänud möödanikku. On ikka hea kuulda ja näha, kui hästi läheb mõndatel koolitustest osavõtjatel täna ja praegu.
Olen nende üle väga siiralt rõõmus. :)
Kuigi siiski usun, et minu panus nende edukusse ja õnnesse on pisikene, palju ikka saab lühikeste koolitustega anda. Või õigemini, iga inimene teeb ikka oma valikud omas elus.

Nüüd, kui tunnen  ise koolituste tegijana seletamatut   rõõmu osavõtjatest, mõistan hoopis  teisiti ka omi õpetajaid. Õpetajaid, keda kohtan järjest harvem, kuid kes ikka on kohtudes mulle öelnud, et nad on minu üle rõõmsad ja uhkedki.  :)

See kõik kokku annab mulle julgust ja soovi teha rohkem igasuguseid koolitusigi.
Võib - olla ongi see minu üks missioon siin elus, et aidata kaasa inimestel leida iseend omaenda olemisega... :) Ei olegi vaja mõelda koguaeg ühiskonna muutmisele. Aitab vahel iseenda muutmisest! Maailm algab ju meist!

Kommentaare ei ole: