reede, mai 02, 2014

Vajan suveks isiklikku abistajat

Vajan isiklikku abistajat!
Sobid Sina, kui oled 

  • kohusetundlik
  • usaldusväärne, 
  • rõõmsameelne,
  • rahumeelne,
  • toleratne,
  • julge ja keskmise füüsilise jõuga naine.
Töö sobib hästi üliõpilastele või lisatööna.
Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen. St elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, kuid mitte minu mõistus!
Minust võid lähemalt lugeda www.lux.ee/tiia või http://ratastooli-tiia.blogspot.com .

Huvi korral võta julgesti kontakti minuga:
tiia.jarvpold@gmail.com või 5529317 (vastan ka sõnumile).

Kõige parem on, kui oled valmis tööle hakkama 15. maist. Hiljemalt 1. juunist.   Kuigi otsin Sind suveks, võid arvestada, kui soov kauem töötada, on seegi kindlasti võimalik, et töötamisaeg on pikem.

 -------------
 PS Olen tööandjana painlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. Töö avardab silmaringi, saad uusi kogemusi ja võib - olla ka uusi häid tutvusi iseendale.  Enda poolt luban rahulikku ja mõistvalt töökeskkonda, vahel reisimist. Töötasu tunnihind. 
Ma olen väga õnnelik, kui saad mind abistada kuus vähemasti 50 tundi - rohkem veel parem! Kuid mu abistajate - konnas peaaegu alati  mitu isiklikku abistajat.

Teretulnud kõik kandideerijad :)

Kommentaare ei ole: