kolmapäev, mai 14, 2014

Kosmose rollis...

See roll meeldib mulle. Sellest rollist rääkis juba hr Moreno... Täna öeldi seda mulle st et olengi seda...  Natuke kõhe on niimoodi mõelda. Samas paneb see roll rohkemgi vastutama iseenda elu eest. Annab turvatunnet, et iseendaks jäämisel.
Vähemasti mulle mõjus selle rolli üles leidmine nii.
Segadus mu elus peab lõppema.
Et edasi minna selgusega. Valgusega. Armastusega.

Mis see kõik tähendab, jäägu minu teada. Kui keegi on, kes oskab siit  midagi  välja lugeda, on hea. Kes mitte - pole katki midagi.
On ikka hea, kui keegi ütleb miskit, mida ise vahel ei julge öelda ega mõeldagi. Olen tänulik, et mu elus on Kaupo, kes oskab keerulisel eluperioodil alati energialakse ja eluimelist positiivsust jagada!

Täna oli pikk päev linnas. Oli küll märg ja vihmane, kuid siiski hästi asjatoimetustest tulvil päev. Isikliku abistaja Johanna viimane tööpäev. Suur aitäh, sulle, Johanna! Muide, ma ei mäleta ammu isikliku abistajat,  kes oleks kuus suutnud 95 tundi  tööl käia.  Kindlasti sattus Johanna oma töökuse ja oskustega väga hea abistaja olla minu abistajate topp 6. :) Reastada abistajaid on küll väga  väga raske ja keeruline, kuid on abistajaid, keda võtaksin otsekohe pikema jututa tagasi. Johanna oleks üks neist :)
Selle kuu jooksul sain aru taaskord, kui tähtis on minu ja isikliku abistaja omavaheline superhea klapp. Kuidas just see määrab minu edukuse ja turvatunde ka õnnelik - olemisele.

Usun, et täna kohtusin ka uue isikliku abistajaga. Mulle ta meeldis, kuid kas mina talle ka - seda saan paari päeva pärast teada. Igati normaalne aeg...
Siiski vajan leida veel üht tüdrukut isiklikuks abistajaks. Sest siis on kindel, et kellelgi ei jää suvel ja üldse muul ajal miskit tegemata. Ja ennekõige minul endal. :)

Aga täna ei olnud siiski kõik lust ja lillepidu! Kahjuks.
Veendusin järjekordselt, et Eestis ei suudeta probleeme ennetada, vaid kergem on suurte probleemide tagajärgedega tegeleda. Üks ei tea, teine saadab küll õigesse kohta, kus kolmas on nõutu ja soovitab esimese juurde tagasi minna... Kolm tundi jooksmist linnas ning tulemus 0 - või siis selge teadmine, et looda võib vaid iseendale.

Kommentaare ei ole: