esmaspäev, mai 26, 2014

Kas poolik klaas on täis või tühi?

Mina arvan, et täis.

Mis sest, et ei ole veel konkreetset uut isiklikku abistajat ehk otsin ikka veel. Kuigi kandideerijaid mõned on olnud... Olen tööandjana momendil eriti nõudlik. Kliendina lisaks nõudlikusele ka ettevaatlik. Mulle piisab olnust... Ja Johanna tõstis latti isikliku abistajale väga kõrgele! Samas tuletas enda teadmata meelde, kes on siiski "boss", nii  nagu tegi omal ajal nt Margot  :)

Ma tõesti EI vaja paberitega riidesse panijat! Seda ütlus kuulsin mõned kuud tagasi, et vajan  paberitega riidesse panijat... Halenaljakas oli siis. Ja on nüüdki.
Vajan isiklikku abistajat või isiklikke abistajaid. Mul abitunde küll minimaalselt vähe, kuid abistajaid võib / peab olema siiski mitu.

Poolik klaas on  täis.
Paari  nädala jooksul olen siiski hakkama saanud. Suht palju teinud. Kuigi...

Vähemasti on 3...4 inimest, kes võib - olla soovivad abistaja tööd proovida. Kunagi. Loodan siiski, et tuleb ükski neist või ilmub kuskilt keegi, kes soovib kohe tööle hakkata...

Kommentaare ei ole: