reede, mai 16, 2014

Nüüd pean vist vabandama...

... kuid mille eest, ma väga hästi aru EI saa. Mäksa valla sotsiaalnõunik palub mul eelmise blogituse maha võtta, kuna see olevat isiklik kirjavahetus. Mina nii aga ei arva, sest kirjades polnud absoluutselt isiklikke probleeme. (Enam ma ei soovigi oma sotsiaalnõunikuga isiklikkest probleemidest rääkida, kui seda peaks vaja minema. Küll leian teisi lahendusi.)

Sotsiaalnõunik kajastas eelnõud, kuid on siiski IAT-st teadlik.
Mina olen samuti kursis. Mul on hea meel, et  sotsiaalhoolekande seaduse eelnõus on IAT  konkreetselt.
MILLES  küsimus???
Mis Mäksa vallas toimub lõppude lõpuks... Olen eluaeg vallaametnikkega sõbralikult läbi saanud ja nüüd - isegi ei soovita minu arvamust vastu võtta.
Sorry, kuid ma tõesti ei mõista, mis see tähendab...  

Ma usun jätkuvalt, et ainult kõik üheskoos suudame hoolekande paremaks muutmisel midagi ära teha.

Andke andeks need, keda ühiskonnas häirin! Teen seda ikka edasi. :) ;)

Kommentaare ei ole: