teisipäev, märts 22, 2016

Appikene, mis nüüd toimub :)

Ma ei mäleta kunagi sellist kandidaadite tulva nagu täna :) Mul on vähemasti 25 tüdrukut, kes soovivad tööle ja uurivad tööd. Tõesti see on enneolematu!
Olen kella 13 -st  kõikidele enam - vähem vastata püüdnud, kuid oma "lemmikud" on ka ise reale valitud...  Usun tõsimeeli, et kandidaadite seast saab nii mõnigi minu isikliku abistajaks, minu inimeseks.  :)

 Ja kui Kaari veel kuulutuse tentsile raamatukokku  viib -  appi, ma ei mõtle parem  edasi :)

Usun, et leian  parimatest parima või isegi parimad isiklikud abistajad!

PS. Täna vestlesin oma kadunud Kareliga - jesssssss! Ütlen veelkord, et ta ei pääse  niisama  lihtsalt minu käest ;) Mu aimsus oli ikka õige,  et tal  polnd just kõige parem aeg....  Loodan, et saime jaksu ja rõõmu teineteiselt juurde. Ja Pärnu külla oodatakse mind ka....  :)

Väga väga hea päev!

Kommentaare ei ole: