laupäev, märts 19, 2016

Värvidega ja sõnadega ehk oma mõtetega

Sai mäkerdatud.
Tundub, et tuleb küll mingi pilt - vahepeal oli lootusetu. Kõik oli valesti, mõttetu... Pooleli oleval maalil on selgesti näha minu meeleolud. Vähemasti minu enda jaoks. Kes see ikka väga vaatab mu  poolikuid maale...
Vaid Kass Pätu... ning vahetevahel jookseb üle lõuendi. Ausalt. Mina jälle  pisut kuri ja siis mõtlen, et teda peaks laskma päriselt käppade ja sabaga maalida - saaks kihvti pilti,  mille  nimeks võiks olla "Jäljed siin - seal" ....

Otsisin luuletused üles. Üldse ei ole neid palju. Ei ole headki...
Eile õhtul sain eilse päeva parima emeili. Mäksa valla almanahh "Mõttevärav" soovib minult ikka uusi luuletusi ja ka mõttelugu :) Eelmises almanahhis ilmusid mõned mu luuletused, ja olen kuulnud siit - sealt, et rahvale väga meeldisid.
Näoraamatu sõbrad - tuttavad ehk mäletavad umbes kuu tagasi paari lausega postitust ,  et tuletati meelde, et olen ka luuletaja ... Siis käidi ekstra minu juures ja küsiti mu uusi luuletusi... Olin tummaks löödud! Tavaliselt küsitakse nüüd mu maale... Ega vist eriti palju inimesi ei teagi, et aeg - ajalt kirjutan sahtlisse...
Eile sooviski Aasa (almanahhi koostaja) 1. aprilliks mul saada...
Einoh, ühelt poolt on rõõm , et vallarahvas mäletab mind ka luuletajana, kuid teisalt, mida uute luuletustega, kuidas valida...

Esmaspäev oli emakeelepäev.
Mina pean küll ütlema oma kirjapanemise oskuse eest  eesti keele õpetaja Jannestele.
Me peres ei kirjutanud ega ammugi  luuletanud keegi. Mina küll ei tea...

Oli väga üksildane nädal. Nagu kiuste sai külmkappki super "sõbralikuks" või teisiti, tühja külmikut on väga mõnus koristada... :) Ei ole halba ilma heata ja vastupidi. Ma ei soovigi jäta muljet nagu oleks mu elu lust ja lillepidu. Isegi raha eest ei ole mõeldav sellist elu osta. Tegelikult saan hakkama. Tüütum on see, et kodus liikumisruumi vähe, rutiine toimetamine ja päev... Vahel on sedagi vaja.  
Ma ju ei virise.
Räägin vaid nagu elu vahel on.
Täna vihastasin taaskord (kes teaks mitmes tuhandes kord) sellepeale , et ma ise ei saa prügikotte välja viia... Niisugused väiksed pisiasjad häirivad mind kõige rohkem. Kuigi suur probleem ju see ei ole.

Iga päev sajavad probleemid, mis polegi probleemid... Viimasel ajal tunnen, et keegi nagu loobib raskeid proovikive otse südamesse... Igal võimalikul viisil... Olgu ta mureta, olen raudnael. Ükskord saab kõikidest kividest ja naeltest ilus pärlikee

Kommentaare ei ole: