esmaspäev, märts 14, 2016

Vajan isikliku abistajat

Olen  aasta algusest  mõelnud, et vajan siiski  taas uut isikliku abistajat. Vahepeal loobusin sellest mõttest. Sest uskusime, et saame märtsist juunini  kolmekesi - mina + kaks  isikliku abistajat -  hakkama. Kuid mina ei saa... Olen nii painlik ja leebe tööandja, kes seab ikka ja jälle töötajate vajadused esikohale, jättes iseenast kui IAT kliendi taha plaani... Kuid kaua see ei saa nii kesta. Niigi on  see kestnud  päris kaua... Tõsi, avalikusele ei ole olnud see näha.

Seega vajan isiklikku nais - abistajat eelkõige argipäevadel. Nädalavahetuste isiklik abistaja hetkel olemas.

Minu isiklikuks abistajaks sobid Sina, kui oled
kohusetundlik
usaldusväärne,
rõõmsameelne,
rahumeelne,
tolerantne,
julge ja keskmise füüsilise jõuga naine.
Töö sobib hästi üliõpilastele või lisatööna.
Isikliku abistajana on Sinu tööülesanne mind füüsiliselt abistada nii kodus kui  tööl, samuti kõikjal, kuhu lähen. St elan täisväärtuslikku elu Sinu abiga. Isikliku abistajana abistad täpselt nii palju, nagu mina soovin, nendes toimingutes, mida ütlen ja millega mina füüsiliselt toime ei tule. Naljaga võin öelda, et isikliku abistajana oled mu käed ja jalad, kuid mitte minu mõistus!
 
 Olen nagu ülal juba öeldud tööandjana paindlik. Isikliku abistaja tööajas on Sinuga võimalik teha alati mõlemale poolele sobivaid kokkuleppeid. Töö avardab silmaringi, saad uusi kogemusi ja võib - olla ka uusi häid tutvusi iseendale.  Enda poolt luban rahulikku ja mõistvat töökeskkonda, vahel reisimist. Töötasu tunnihind on hea.
Ma olen väga õnnelik, kui saad mind abistada ehk tööl olla kuus vähemast 50 tundi -  veel parem kui parem! Kuid mu abistajaskonnas on peaaegu alati  mitu isiklikku abistajat.

Tööle soovin ja ootan Sind tööle nii kiiresti kui võimalik.
 
Kuigi see kuulutus ei saanud päris ametlik, siiski huvi korral võta julgesti kontakti minuga: tiia.jarvpold@gmail.com või 5529317 (vastan ka sõnumile).

Ja kui keegi arvab, et isikliku abistaja töö  ei saa olla päris töö, siis neile vastan,  et tulge teeme töövarjupäeva - siis saab selgeks, et see töö on täpselt selline nagu iga teine  töö: natuke raske ja põnev, kus peavad selged olema töö ülesanded ja eesmärgid.

Kommentaare ei ole: