teisipäev, märts 08, 2016

Naistepäeva mõtted

Taas Naistepäev.
Usun, et  meie, naised, elame selle päeva rahulikumalt üle, kui mehed.

Minu jaoks päev nagu  paljud teised. Naisena. Isepäise naisena. Olen lihtsalt harjunud ise kõikega hakkama saama.  Mitte leppinud, kuigi sellele mõtlen vähe. Ei  ole aega.   Samas kardan veidi, et ma ei suuda väga lubada taas kedagi  oma ellu. Kui, siis   ainult väga erilist meest, kelle kõrval tunnen end ka tõesti erilisena ja ainsana. Ja siis peab jääma mõlemale omaenda vabadus  :) See  ongi usaldus. Armastus.
See mu arvamus.
Minu nael uuele suhtele on kõrgel laes. Ja kindlasti ei tahaks kedagi ise ära kasutada... Seda muide kardan ka, et ehk oleksin  suhtes nagu mõned naised, kes silmagi pilgutamata  panevad ümber sõrmede  mehi tantsima... Minu puhul vist küll ümber varvaste :D
Ei.
See  kõik ei ole mulle vastuvõetav. Nali naljaks. Aga see ei ole minulik.
Mulle meeldib  olla selline naine nagu olen.
Ise toimetav.
Veidi igatsev.
Salakaval.
Tõsimeelne.
Vahetevahel valge pipargi. Enesekaitseks.
Kena ka siis, kui padi näos.

Päh!
Mulle ei meeldi naisena end ülistada.  Kindlasti on  neid, kes mõtlevad, et  mul suur ego. Mul on paras ego. Egota ei ole ükski naine. Ega meeski. Parajalt egot peab olema kõikidel.

Huvitav, kui palju  mehi usuvadki, et  tema naine ongi kõik nagu on   laulnud Nurmis
https://www.youtube.com/watch?v=RCxjF4btBXY
Millegipärast   arvan,  et neid jääb järjest vähesemaks. Vahel näib,  et me naisedki tihti  ei oska mehi armastada... Naine peaks olema hoolivam  ja mõistvam, kuid kas praeguses kiires ja kurjas maailmas on see alati nii... Kas ei otsida mingit  seletamatut ideaalset  suhet...  Enam  ei otsida tingimuseta armastust... Mulle on halekurb lugeda/kuulda järjest  rohkem tutvusmiskuulutusi: olen  55 .... 60 aastane naine ja otsin  püsisuhte eesmärgil autojuhti majaga.... Andke andeks, mina ei mõista!  Kuhu jääb südamesoojuse ja usalduse otsimine... leidmine.... Ma noorenagi soovisin säravaid silmi ja siirast naerukaja leida, mitte peikadelt  asju.... Aga äkki on olnud see viga....

Niisiis, kallid mehed, jaksu ja jõudu täna naistega !
Loodan,  et leidub  rohkem täna naisi, kes tunnevad õnne ja turvatunnet meeste naeratustest ja kallistustest. Üksteise mõistmisest, mis annab jaksu kõikega toime tulla.

Ja naised, head meie päeva!
Oleme vaprad ja ilusad! Iseendalegi... 

Kommentaare ei ole: