laupäev, november 25, 2017

Naiste vastase vägivalla ja lähedase sõprade päev...

... on  täna ka. Ja kadripäev. See aasta ei kuulnudki kadridest mitte midagi - kuidagi kurb.

Huvitav, et täna ma ei mõelnudki eriti oma vägivalla kogemustele - küllap olen valust üle kasvanud, kuigi sügavas enda sees on see alles ning kahjuks vist jääbki... Meenus, kui lugesin, kes sai Valge Lindi auhinna...

Mulle meeldib teine tänase päeva tähendus palju rohkem. See ülemaailma lähedate sõprade päev. Ilma lähedaste sõpradeta lähemal või kaugemal ei oleks mina suutnud õudsat tühjusest, mis oli teinud lähisuhte vägivald, välja rabeleda. Andestada palju. Mina edasi. Jõuda tänasesse.

Mul on siiras hea meel, et olete olemas ja minagi olla teile olemas. 💕

Esimene samm, mis kindlasti võin öelda neile, kes on mingi õuduse küüsis, ärge uskuge endas, et olete üksi. Üksi olemine võrdub vahel enda surmaga... Vaid uskuge, et kuskil on keegi lähedane sõber ja otsige ta kuidagimoodi üles - see annab uut elujaksu, mis samm haaval viib hoopis enesekindlama ja parema eluni jälle... Ärge andke alla. Ja sõbradki, kes on tähelepanud, et keegi vajab tuge, ärge andke alla.


Kommentaare ei ole: