reede, november 03, 2017

Nüüd üle aasta...

... pean hakkama otsima lähiajal uut isikliku abistajat. Tõepoolest ma ei ole konkreetselt ühtegi töökuulutust üles pannud pisut üle aasta. See on olnud omamoodi puhkus, et ei ole olnud isiklikke abistajate puudumise väga paanikas. Tõsi, on olnud aasta jooksul paar appi - kriitilist hetke, kuid igakord on need lahenenud kuidagi iseeneselt ja positiivselt. Tüdrukud/isiklikud abistajad on täpselt õigel ajal mind ise üles leidnud.
Nüüd usun küll, et hiljemalt uuest aastast vajan kedagi uueks heaks isikliku abistajaks. On ju kõikidel isiklik elugi, mis tahab elamist. Nii ka minu abistajatel. Võin tööandjana olla väga vastutulev ja painlik, kuid samas pean meeles pidama, et minulgi on isiklik elu ning lõputult ei saa olla teistele mõtleja. Nagu abistajad ei saa lõpmatult mõelda ainult minu abistaja tööle.
Ametlikult hakkan uut tüdrukut otsima ehk üléjärgmine nädal. Järgmine nädal on suhteliselt kiire ja pisut "hullumajalik", kuid saab hakkama. Nädala plaan on enam - vähem valmis. Usume Kristi ja Hannaga, et peame vastu ja kõik sujub ilusti.
Kuid kui keegi teab kedagi või soovib ise lisatööd ja uusi väljakutseid minu isikliku abistajana siis võib juba mulle kirjutada ja küsida lisaks infot. Hea on, kui leian järgmise isikliku abistaja kiiremini kui arvata võib! 😉

Kommentaare ei ole: