laupäev, november 25, 2017

Päkapikud, need head päkapikud...

... teevad juba tööd 😉💖

Mulle tõid TÕESTI ootamatult ja üllatuslikult täna päise päeva ajal uue teleri.
Uus teler on olnud mul unistuses juba mitu aastat. Ega ma see aastagi ei lootnud, et saan lubada uut telerit... Ja nüüd vaatangi harjumatult suurt ekraani, ja õigeid värve ka 😊😍 nagu unes, siiski pean silmi uskuma.

Mu vana ja armas telekas, mis kingiti Annelt ja Kaupolt mulle augustis 1999, saab väärikalt puhkama minna. Ta ei olnud kordagi katki. Tõsi viimastel kuudel läks tööle järjest kauem. Pidin ikka veerand tundi varem tööle lülitama enne saade algust... ega pilt oli ka tuhm... Sellegi poolest on olnud super hea pill 😊'

  Nüüd aeg aga uuele teleril, kui nurgas mängida ja just õhtuti...

Aitäh päkapikud 😊

Head advendiaja algust kõikidele!

Kommentaare ei ole: