esmaspäev, november 27, 2017

Tavaline või esimene tööpäev - kuidas kellele

Täna oli Liinal esimene tööpäev minu juures. 
Minu meelest, rõõm päevast oli mõlemapoolne. Kuigi tean, et Liinale oli päev pisut väsitav nagu ikka igale uuele abistajale. Või nagu ikka kõikidel alustades uut tööd.

Minu jaoks on olnud tänane päev suhteliselt igapäevane. Kuigi olin ka juhendaja ja õpetaja rollis. Käisin vist viimane kord sel aastal aiamaalgi. Leidsin veel mõned sügislilledki tuppa. 😊 Meenus naabrimemm, kes tõi mulle sügaval hilissügisel, vahel kogunisti lumega neid samu lilli...  Siiski pean kord veel aiamaale, sest mul on tulbisibulad, millel oleks viimane aeg maha panna. Alles praegu tulid nad meelde jälle...

Muide, nüüd mul Liina nimega tüdrukuid juba kaks 😉

Usun, et Liina nr 2 saab ka lahedaid ja põnevaid asju ja tegemisi teha koos minuga olles mulle töökad käed ja jalad. 😊

Kommentaare ei ole: