teisipäev, november 21, 2017

Täna asjalikud töömehed. Sain hakkama. 28 aastat.

Tänasele oli mul planeeritud kodus.

Mind soovis juba eelmisel nädalal Telia tehnik. Telia uuendab oma süsteemi. Tehnik Urmas paigaldaski uued vidinad. Internet sai kiirem.

Käis aknapaigaldaja Ago akent mõõtmast. Võtsin akna Koduaknast. Küsisin kolmandal katsel viiest - kuuest firmast pakkumisi... Koduaken oli see, kus tundsin,  et sealt saabki minu kodu aken. Aasta otsa olen teadnud, et selleks jõuluks kingin endale akna olgu mis iganes on. 😉 Kaks korda on see ettevõtmine luhta läinud ühel või teisel põhjusel. 

Töömeestel ei olnud probleemi minu kõnega ega ratastooliga. Suhtlesime vabalt.

Koduakna projektjuhti Raidi hoiatasin kõne- häälduspuude pärast, kuid vastus tuli hästi sõbralik, et saame hakkama ja pole probleemi.

Telia vist teab mind.

Aitäh mammale, kes aitas mul veidi endale kaubandusliku välimus teha. Arvan, et keegi ei tahaks töömehi vastu võtta näiteks kammimata juustega. 😁
Aitäh ka naabrinaisele Aimele, kes hoolitses, et  alt välisuks saaks lukust lahti töömeestele.
Ise unistan fonolukust. See teeks mu elu palju kergemaks ja külalistele ligipääsetavamaks. Ma ei peaks koguaeg kedagi paluma ust lahti võtmega keerama.  Kunagi sai sellest räägitud isegi KÜ juhatusele. Peaks jälle rääkima...


Minu aken, mis on veel umbes kuu ees. Kardinate taga on muide mõra, mis on olnud 28 aastat. Juba siis oli mõra aknas, kui esmakordselt siia tulin... Praegu küll rohkem kahjuks hallitatud. Ega tuultki ei pea...


 Jah, see kuu saab 28. aastat siin oldud ja elatud. 😊💖Täpselt kuupäeva, mil siia tulin peaks vanast märkmikust vaatama. Tulin siia õnnelikuna. Armununa...

Siis oli siin ka mitte nii õnnelik aeg... Nüüd võin öelda, et jälle on õnnelik aeg...

Aga siia tegelikult ei soovinud tulla elama... Miski on mulle siiani vastu. Ma ei oska siini seletada, mis see miski on... Ja ometigi olen siin läbi elanud omad kõige kaunimad ja kurjemad hetked ja ajad!

Kommentaare ei ole: