kolmapäev, november 22, 2017

Naerata südamest!

Käisin täna Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis. Praktikajuhendajate Tänuüritusel.  Samal ajal ka kooli sünnipäeval.
Praktikajuhtidele andi palju häid nippe, kuidas olla hea juhendaja. Veel 7 õnnelikku harjumust. Esimese harjumusega on mul küll väga head suhted - naeratan tõesti tihti südamest 💓😊 Ja olen olnud ikka ja alati veendunud, et juhendamine ja õpetamine arendab ja õpetab mindki.
Nii vahva, et Kristel tuli minu juurde praktikale ning õppisin isegi sellest juurde mõndagi. Palju kohe.

Oleksin meeleldi veel ja  veel kellegile praktikajuhendaja.

Aga eks igale oma uuele isiklikule abistajale olen välja õpetaja.

Õhtupoole kohtusin esimest korda usutavasti oma järgmise isikliku abistajaga Liinaga. Mulle ta meeldis. Usun, et koostöö võib tulla hästi lahe ja asjalik.
Veel on silmapiiril üks isiklik abistaja.

Ma usun, et ükski abi - kätepaar ei ole üle liigne. Sest mul on 2018 märtsis - aprillis juba paar - kolm näitust ja veel nii mõndagi. Ka detsember saab olema suht tihe ja põnev.

Tegelikult kõik on hästi,  väljaarvaud huvitavad probleemid ja jamad nagu täna Harald oma ettekandes ütles probleemide kohta. Minu meelest on need huvitavad jamad ja mured võimalused midagi jälle õppida iseendas,. Seegi on ju vaid hea,

Naeratan.
Elu on lihtne, kui armastada lihtsalt oma tundeid ja seda, mida meeldib teha,  kuidas olla särav kõigele vaatamata.


Tegin endale ka pisikese jõulukinki - leidsin rahakotti, mida olin paar aastat taga ajanud. Sellise, mida saan ise ka vaevata käsitleda jalaga.
Mis kõige rõõmśam, et müüja pistis kotti mõned sendid, naeratadeś, et tühja koti ei osteta. 😊 Sellist asja pole mul rahakotidega veel olnud. Hästi soe ja hea tunne., Loodan, et see rahakott ei jää kunagi tühjaks.
Kuigi minu jaoks ei ole olnud õnn rahas. Raha on siiski abivahend, millega elada. Hea on, kui on piisavalt palju. Pole oluline, kui vähe või palju on, vaid raha peab olema piisavalt, et olla olemas.

Kommentaare ei ole: