neljapäev, juuni 14, 2018

OO, kui mõnus...

... lihtsalt sorteerida lasteriideid 😂 Terve õhtupooliku.
Närv puhkas.
Lõõgastusin.

Imestate, jah!?

Asi on lihtsamast lihtsam.

Kuna mul lapsi, kes siin käivad ning kelledele olen poolekohaga vanaema.siis aeg - ajalt tuuakse lasteriidedki minu juurde.

See kõik tunne on ülimalt vahva ja hea.
Mulle meeldib olla ka poolekohaga vanaema 😉💕

Hilja aegu ütles mamma, et minust saab järgmine mamma, kes jaksab lastega olla ja neile kõike, mida parajasti on, jagada ning kel jätkub ruumi igale lapsele.
See oli midagi väga - väga - väga tänuga öeldud mammalt mulle. Eks ma ole mammalt palju õppinud ja tohutult saanud. Seda ei saagi sõnadesse panna. Aga kas olen järgmine mamma - seda ma tõepoolest veel ei julge uskuda... Püüan ikka anda endast kõikidele lastele, kes mind vajavad, võimalikku ja parima. Nagu on andnud mamma minule ja paljudele oma lastele...

Mõtlesin riidehunniku  jälle selle peale...

Meenus ka see aeg, kui omad lapsed väikesed olid ja riideid hakati tooma nii palju, et mul ei olnud neid enam kuhugile panna... See oli ka vahva aeg. Sest mina sain esimese lapse veel sel ajal, kus lasteriideid lihtsalt ei olnud müüa ning kui oli, siis veidrad sipupüksid, mis jalas ei püsinud või hullusärgikesed, mis seljas ei püsinud... Siis tuli UPS -maailmas tehakse päris normaalseid ja moodsaid riideid beebidele. See oli mulle suur elamus ja üllatus!!!

Tänapäeval on lasteriiete maailm tavaline.
Ollakse harjutud, et kõik on ja on käepärast. Iga hinnaga...  või kui raha ei olegi, siis keegi ikka annab... Võib - olla, et juba lapsed tarbivad üle riideid  vanemate mõteviisiga ja abil 😋 Hea on see aga, et pole enam hirmu, et last ei saa sünnitusmajast koju tuua, kuna tal pole riided...

On olnud ajad...

Kommentaare ei ole: