neljapÀev, juuni 14, 2018

OO, kui mÔnus...

... lihtsalt sorteerida lasteriideid 😂 Terve Ă”htupooliku.
NĂ€rv puhkas.
LÔÔgastusin.

Imestate, jah!?

Asi on lihtsamast lihtsam.

Kuna mul lapsi, kes siin kÀivad ning kelledele olen poolekohaga vanaema.siis aeg - ajalt tuuakse lasteriidedki minu juurde.

See kĂ”ik tunne on ĂŒlimalt vahva ja hea.
Mulle meeldib olla ka poolekohaga vanaema 😉💕

Hilja aegu ĂŒtles mamma, et minust saab jĂ€rgmine mamma, kes jaksab lastega olla ja neile kĂ”ike, mida parajasti on, jagada ning kel jĂ€tkub ruumi igale lapsele.
See oli midagi vĂ€ga - vĂ€ga - vĂ€ga tĂ€nuga öeldud mammalt mulle. Eks ma ole mammalt palju Ă”ppinud ja tohutult saanud. Seda ei saagi sĂ”nadesse panna. Aga kas olen jĂ€rgmine mamma - seda ma tĂ”epoolest veel ei julge uskuda... PĂŒĂŒan ikka anda endast kĂ”ikidele lastele, kes mind vajavad, vĂ”imalikku ja parima. Nagu on andnud mamma minule ja paljudele oma lastele...

MĂ”tlesin riidehunniku  jĂ€lle selle peale...

Meenus ka see aeg, kui omad lapsed vĂ€ikesed olid ja riideid hakati tooma nii palju, et mul ei olnud neid enam kuhugile panna... See oli ka vahva aeg. Sest mina sain esimese lapse veel sel ajal, kus lasteriideid lihtsalt ei olnud mĂŒĂŒa ning kui oli, siis veidrad sipupĂŒksid, mis jalas ei pĂŒsinud vĂ”i hullusĂ€rgikesed, mis seljas ei pĂŒsinud... Siis tuli UPS -maailmas tehakse pĂ€ris normaalseid ja moodsaid riideid beebidele. See oli mulle suur elamus ja ĂŒllatus!!!

TÀnapÀeval on lasteriiete maailm tavaline.
Ollakse harjutud, et kĂ”ik on ja on kĂ€epĂ€rast. Iga hinnaga...  vĂ”i kui raha ei olegi, siis keegi ikka annab... VĂ”ib - olla, et juba lapsed tarbivad ĂŒle riideid  vanemate mĂ”teviisiga ja abil 😋 Hea on see aga, et pole enam hirmu, et last ei saa sĂŒnnitusmajast koju tuua, kuna tal pole riided...

On olnud ajad...

Kommentaare ei ole: