neljapäev, juuni 14, 2018

Pääsukene toas

Käisin korra õues.
Viisin pesu kuivama.
Olin paar minutit aiamaal. Aiamaa karikakrad täis. Korjasin vähemasti neid tuppa. Viivele sain anda mõdarõigalehti. Kui midagi ei ole aiamaal, siis midagi ikka on aiamaal! See teadmine teeb mu meele natuke paremaks. Tegelikult arutasime Viivega,  et sügisel kaevame kõik üles, kutsume meesväe appi, siis järgmine kevad saab korralik ja ilus aiamaa - seni karikakra väli. Maasikadki on kasvanud, kuid ühtki veel ei ole...  Loodan südamest, et aasta pärast on jälle ilus aed 😊

Viive viis lilled tuppa.


Mõtlesin, et teeks veel väikese jalutustiiru, sest olen niikuinii vähe õues... Täna ka super ilm.

Ja köögis pliida ja seina vahelt sai Viive kätte pääsukese. Kassid ei mahtunud prao vahele, olevat koos istunud ja vahtinud pääsukest... Viive viskas pääsukese lendu aknast. See oli armas hetk mul maja ees alt vaadata.
Hommikul juba lendasid pääsukesed akentele ohtlikult lähedal. Üks eksiski mu loomaaeda ära... 😀

Staadionil leidsin maali idee... Kollased karikakrad. Pool maali on juba valmis, kuid edasitegemine jäi seisma - ma ei teadnud, kuidas mida maalida... Vahel juhtub ka nii.

Kommentaare ei ole: