neljapäev, detsember 13, 2018

Tarkusetolmu...

... maalisin pool päeva... Alustasin nädal poolteist tagasi. Idee  Tarkusetolmust keerles peas umbes täpselt poolaastat.
Kohtudes kord  Kaupoga tuli jumal teab kust mu suust sõna "tarkusetolm". Mõni minut sai sellest rääkitud ning siis plahvatasin
"Tarkusetolmu tuleb maalida!"
Käi siis veel Kaupo juures 😋😋😍😍
Teed iseendale värviteraapiat ehk MAALIteraapiat - tubli mina.

Ja kohtudes Väikese Nõia Marilyniga, sain äkiliselt aru, mis on minu tarkusetolm... 
Mulle sobibki maalidesse maalida iseend ja oma tundeid. Nüüd mõistan, miks ma ei suuda mitte kunagi eriti millegilt maha teha - see ei ole mina ise.
Ja veelgi rohkem peaksin maalidesse panema iseend...

Ega ma hästi ei tea veel, milline saab olema Tarkusetolm, kuid kindlasti väga särav ja see jääb mu südame külge ja  seda tolmu ei saagi ära pühkida, õnneks..
Loodan, et paari päeva näete, milline on minu Tarkusetolm...

Üks hea maali idee ja kaks väga head kohtumist.
Ei ole ju paha!!!

Haapsalus Sotsiaalmajas jääb me - minu ja Liia - näitus näha jaanuaris ka veel. Ma ei uskunud, et me värvirõõmu soovitakse nii kaua seal. Minule teeb see ainult rõõmu!

Seoses jõulukampaaniaga olen kuulnud suht paljudelt inimestelt pettumust, miks ei ole see aasta ühtegi Eesti kuntnikke kaarti ega ka kalendris pildi... Mina tõesti ei tea, ausalt. Veel on tähele pandud kirjas kalendris aasta apsakale... Palun pöörduge SJK-Kirjastuse https://sjkkirjastus.ee/esileht/ poole. Mina tõesti ei vastuta kirjas esinenud apsaka eest! Kuid tegijal juhtub mõndagi, see ka ju teada.  Siiski on mul natu kurb, et asjad on nii nagu on... Kindlasti on välismaa kunstnikud väga andekad ja head, töökad - see  et ei ole meid eestlasi pildil ei vähenda nende väärtust.
Aitäh kõikidele kunstisõpradele, et jagate minugiga oma veidi kurbi mõtteid ka! Neistki peidub mu jaoks suur rõõm   - te hindate mind kui head kunstniku 😉😊

Kommentaare ei ole: